PR и реклама - НПОВодещи новиниЕкологияНПООбразование

Успешно приключи проект „Еко отряди – Румянцево“ с подкрепата на Европейски корпус за солидарност

С гордост и удовлетворение съобщаваме, че проектът на Сдружение „Румянцево“ „Еко отряди – Румянцево“ с номер 2022-3-BG01-ESC30-SOL-000097868”, реализиран с подкрепата на Европейски корпус за солидарност и финансиран от Европейската комисия, приключи успешно. Всички поставени цели и задачи бяха изпълнени в срок и с максимална ефективност.
Основната цел бе да се пoкaжe нa младите хора кoлкo e вaжнo дa ce прeдприeмaт eжeднeвни дeйcтвия зa oпaзвaнe нa oкoлнaтa cрeдa и дa се пoдгoтвят зa посланици нa принципитe зa oтгoвoрeн и eкoлoгичeн живoт.
Благодарим на всички партньори и участници, които допринесоха за успеха на проекта. Вярваме, че постигнатите резултати ще послужат за стимулиране на еко практики и отговорно отношение към околната среда.

Повече информация може да се открие на уебсайта на проекта https://rumyantsevo.eu, както и в социалните мрежи на НПО „Румянцево“:
Facebook: Сдружение НПО „Румянцево“
Instagram: https://instagram.com/npo_rumyantsevo
Tik-tok: @npo_rumyantsevo
YouTube: @NGORumyantsevo
Оставаме отворени за предстоящи инициативи и проекти, насочени към подобряване на качеството на живот в село Румянцево и по-доброто бъдеще за жителите му. Очаквайте скоро информация за следващите ни инициативи и проекти.

Подобни новини

Back to top button