ОбществоФутбол

Отборът на НАП Плевен се включи в благотворителен футболен турнир

Служители от офис на НАП Плевен взеха участие в благотворителен футболен турнир, организиран в подкрепа на Георги Кънчовски. Детето е с аутизъм и се нуждае спешно от трансплантация. Турнирът, който се проведе в неделя, 21 януари, е с цел събиране на средства за лечението му.

Организаторите отправиха призив към гражданите на Плевен да подкрепят инициативата. Данъчните служители с готовност приеха благотворителната кауза и облякоха  футболните си екипи. Мъжкият футболен отбор на офис на НАП Плевен участва често в традиционните спортни прояви, организирани от приходната агенция, но когато е с кауза е още по-удовлетворяващо, категорични са от тима.

В офиса на НАП са поставени кутии, като събраните до момента средства в размер на близо 800 лв., са преведени по обявената дарителска сметка. Във футболния турнир „Заедно за Георги“ взеха участие 40 отбора и бяха събрани близо 10 000 лв. „За пореден път служителите на офис на НАП Плевен се отзовават на призиви за помощ, за което им благодаря“, каза директорът на офиса на НАП Плевен – Цветомила Потурлиева.

Подобни новини

Back to top button