Полиция

Кръгът от проверявани във връзка с убийството в „Драгалевци“ се разширява

Това каза при посещението си в Плевн днес главният секретар на МВР

Кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на 44-годишния мъж в столичния квартал „Драгалевци“ се разширява. Това каза днес в Плевен главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев. 

Считаме, че има и други замесени лица и при първия удобен момент, когато има достатъчно събрани доказателства, ще ги афишираме и ще ги представим, допълни гл. комисар Коцев. Той подчерта, че към момента само двама са привлечените към наказателна отговорност – съпругата на убития и нейната майка.

Главният секретар на МВР допълни, че е образувано досъдебно производство за лично укривателство под надзора на Районна прокуратура – София. Той каза още, че мярката на съпругата на убития, която е под домашен арест, ще бъде протестирана от наблюдаващия прокурор. 

В неделя, в софийския кв. „Драгалевци“ беше намерен обгорен автомобил, в който беше открито тяло на мъж. За престъплението са обвинени съпругата на убития и нейната майка. Обвинението срещу тях е за това, че умишлено са убили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите. 

БТА

Подобни новини

Back to top button