ЗабавленияЛичности

Люси Дяковска спечели немският Сървайвър

Поппевицата от Плевен Люси Дяковска победи в динамичното риалити „Аз съм звезда, изведете ме оттук“, известно още като немския „Сървайвър“. Тя спечели 100 000 евро, след като се пребори с всички предизвикателства на австралийската джунгла, където е сниман телевизионният формат.

С впечатляващите си качества и емоционалните си и искрени реакции тя покори сърцата на многобройните зрители пред телевизионните екрани в Германия, Австрия и Швейцария, където се излъчва предаването.

„Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“, написа Дяковска във Фейсбук след победата, превърнала я в Кралица на джунглата.

На финала на шоуто Люси събра най-много зрителски гласове, оставяйки на втора и трета позиция актрисата Лейла Лахуар и инфлуенсъра Twenty4Tim, като преди това се справи с различни предизвикателства в джунглата.

Шоуто „Аз съм звезда – изведете ме оттук!“, известно и като „Лагерът в джунглата“ се продуцира от ITV Studios в Германия и започва да се излъчва на 9 януари 2004 г. по RTL, като досега са излъчени 16 сезона. 12 знаменитости живеят две седмици в така наречения лагер в джунглата в Австралия под постоянно наблюдение от телевизионни камери, подобно на формата на Big Brother. Целта на участниците е да спечелят благоразположението на зрителите и да останат в лагера възможно най-дълго, за да бъдат избрани за победител като кралица или крал на джунглата.

Още преди старта на шоуто Люси сподели, че евентуална финална изява може да бъде силно емоционална за нея. „Този път финалът е на годишнината от смъртта на майка ми. Може би вселената е имала нещо предвид“, каза известната певица.

Снимка: Фейсбук

Подобни новини

Back to top button