ПолитикаПроблеми

И от „Продължаваме промяната“ зоват за оставка на Павлин Стефанов като съветник

Общинското ръководство на ПП „Продължаваме Промяната“ Плевен  призовава общинския съветник Павлин Стефанов от политическа партия „Да, България“ да подаде оставка. Това пише в позиция на организацията, изпратена до медиите.

Ето текстът й:

По повод инцидента от 29.02.2024 г., при който стоматологът П. Стефанов бе задържан от полицията, партията, която го излъчи – „Да, България“ – сне доверието си от него. Въпреки това, той все още е общински съветник.

Независимо че ЗМСМА позволява Стефанов да остане общински съветник, считаме, че това е в разрез с всички морални принципи. Общинският съветник следва да е пример за обществото и каквито и да е противоправни или неморални прояви са несъвместими с длъжността му.

ОТ ПП „Продължаваме Промяната” изразяваме своята категорична позиция против домашното насилие, липсата на какъвто и да е толеранс спрямо всякакъв вид насилие и противообществени прояви!

Призоваваме общинските съветници от ОбС-Плевен, независимо от политическата им принадлежност да изразят позиция на нетърпимост към присъствието на Павлин Стефанов в Общинския съвет!

Подобни новини

Back to top button