Образование

В ПГЕХТ – Плевен подготвят грандиозно нощно шоу

На незабравимо събитие – спектакълът на проектите „Заедно под звездите“ канят този четвъртък, 27 юни от ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“. Той е организиран от ученици и учители в гимназията и ще  започне от 21:00 часа в двора на гимназията.

Вдъхновяващото шоу включва разнообразни изпълнения – музика, танци, театрални сцени и демонстрации на професионални умения, придобити в училището и в чужбина по време на международни проекти по програма „Еразъм+“.

Талантливите ученици на ПГЕХТ ще представят програма, в която ще демонстрират всичко, което са научили от различните проекти, в които са участвали. Те ще пеят и свирят, ще танцуват и ще изиграят театрални сцени, като по този начин ще разкрият своите многобройни таланти и умения. Всяко изпълнение е подготвено с много любов и труд, за да достави истинско удоволствие на публиката.

Събитието ще бъде допълнено от светлинно шоу, което ще добави магия и блясък на вечерта. Всяко изпълнение ще бъде съпроводено с впечатляващи визуални ефекти, които ще превърнат спектакъла в незабравимо преживяване както за участниците, така и за зрителите.

Иновативният начин на представяне на спектакъла на проектите „Заедно под звездите“ има за цел не само да впечатли публиката, но и да окаже положително въздействие върху мисленето на подрастващото поколение и на всички присъстващи.

Подобни новини

Back to top button