Водещи новиниУслуги

До началото на следващата година се въвежда нова организация на движение в района на Автогарата

От общинската администрация уведомяват гражданите и гостите на Плевен, че във връзка с изпълнението на дейностите по основен ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност, достъпна среда и нова навесна конструкция на Автогара Плевен от сряда, 19 май 2021 година, до 13 януари 2022 година се въвежда режим на временна организация на движението по ул. „Иван Миндиликов“, пл. „Иван Миндиликов“ и ул. „Георги Домусчиев“ в града. Срокът на временната организация на движение е от, изпълнител на дейностите е „ЕКОДИН“ ЕООД.
По време на строително-монтажните работи с изпълнител на дейностите „ЕКОДИН“ ЕООД, движението на моторни превозни средства по пл. „Иван Миндиликов“ пред Автогарата, ул. „Иван Миндиликов“ в посока на движение към жп гарата и ул. „Георги Домусчиев“ ще бъде ограничено в част от платното за движение без спиране. Движението по улица „Иван Миндиликов“ в участъка от кръстовището с бул. „Георги Кочев“ до кръстовището с пл. „Иван Миндиликов“ ще бъде забранено за движение на моторни превозни средства с изключение на автобуси, обслужващи Автогарата. Те ще се движат еднопосочно. В посочения по-горе участък на ул. „Иван Миндиликов“ ще бъдат монтирани временни автобусни спирки.

За въведената временна организация на движение ще бъдат поставени пътни знаци и ще се нанесе временна маркировка по ул. „Иван Миндиликов“ в участъка пред жп гара и ул. „Георги Домусчиев“.
Пешеходното движение в участъка на Автогарата ще бъде ограничено.
Платеното паркиране по ул. „Георги Домусчиев“ ще бъде преустановено, като там ще се забрани престоят и паркирането за времето на изпълнение на обекта.

Подобни новини

Back to top button