Спорт

Реновирано спортно игрище зарадва гражданите на Левски в Международния ден на спорта

Изцяло обновеният Спортния комплекс в Левски събра любителите на здравословния начин на живот на 17 май, на празника, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) с подкрепата на Община Левски, НЧ „Георги Парцалев 1901”, учителите по физкултура и спорт от СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки”, Георги Венциславов.
Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички за празника, изрази радостта си от изцяло обновения, в завършен вид Спортен комплекс, който дава възможност на гражданите да тренират, да спортуват и да се чувстват удобно на хубаво модернизирано спортно съоражение.


Благодари за усилията на бизнеса в лицето на Георги Венциславов през изминалата година, на Община Левски и специално на Пламен Парашкевов, Директор на Дирекция „Градоустройство и архитектура”, за реновираното спортно игрище.
Любка Александрова и Пламен Парашкевов прерязаха лентата и откриха спортното игрище, за радост на всички на празника. „Нека бъдат открити игрите в Международния ден на спорта! Успех на всички”- пожела Александрова.
В празничната програма участваха мажоретките от новоучредения Спортен клуб „Ви Ес Феерия” и Спортен карате клуб ”Киокошин” в Левски.
В Международния ден на спорта на Спортния комплекс бяха организирани и първите спортни битки пред публика.

Подобни новини

Back to top button