Образование

С тържествено издигане на училищното знаме и с празнични приветствия започна първият учебен ден в община Левски

117 първолачета прекрачиха прага на родното училище в община Левски на 15 септември 2021 година, съобщават от общинската администрация.
Първият звънец удари за 48 първокласници в СУ „Крум Попов” в Левски, за осмокласниците и бъдещите абитуриенти за радост на ученици, родители и учители.
С тържествено издигане на училищното знаме, празнична програма с песни и стихове от първокласниците и техните каки и батковци, с празнични приветствия и пожелания за здрава и успешна нова учебна година започна първият учебен ден за общо 545 ученици в училището.
Кметът на община Левски – Любка Александрова поздрави всички за прекрасното настроение с което се изпълва училищния двор, за нагласата и желанието да се учи, защото тя е в основата на всеки успех и след здравето, гаранция за добър живот. Поздрави от сърце учениците, учителите и родителите, пожела здраве, дръзновение, успех и „На добър час!”

Директорът на СУ „Крум Попов”- Валентина Дженева приветства с добре дошли всички и пожела новата учебна година да е здрава, успешна, ползотворна и присъствена, с подкрепата, както и досега на родителите.
По традиция и в ОУ „Максим Горки” в Левски първият учебен ден е празник с песни, стихове и танци. Специален поздрав за старта на новата учебна година отправи зам.-кмета на общината инж. Кольо Домеников. Директорът на училището Даниела Георгиева удари първият училищен звънец и ученици и учители с радост поеха към класните стаи.

Подобни новини

Back to top button