БизнесЗемеделие

Писмата за одобрение по мярка 10 „Агроекология и климат“ и мярка 11 „Биологично земеделие“ за Кампания 2021 вече са достъпни в СЕУ

Уведомителните писма за одобрение по мярка 10 „Агроекология и климат“ с направления „Възстановяване и поддържане на затревени площи с висока природна стойност (ВПС-1)“, „Опазване на застрашени от изчезване местни породи, важни за селското стопанство“ и „Опазване на застрашени от изчезване местни сортове, важни за селското стопанство“; по мярка 11 „Биологично земеделие“ с направления „Биологично пчеларство“ и „Биологично животновъдство“ за Кампания 2021 вече са публикувани в системата за електронни услуги (СЕУ) – https://seu.dfz.bg.

Кандидатите, които за първи път са подали заявление за подпомагане или такива, които са избрали да стартират нов ангажимент по изброените направления през Кампания 2021 и са одобрени за участие, могат да получат своите писма чрез „Система за електронни услуги“ (СЕУ) на Държавен фонд „Земеделие”(ДФЗ).

Земеделските стопани, регистрирани в системата, имат достъп до публикуваните писма от личният си профил. До там се стига от основното меню „Администрация“ – секция ”Справки” – „Уведомителни писма“, с възможност за „Сваляне на файл“ от където се зарежда и самото писмо за конкретния бенефициент.

Кандидатите, които нямат регистрация в СЕУ на ДФЗ, могат да си направят такава или да получат уведомителните си писма на място в областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ по адрес на регистрация (за юридическо лице и едноличен търговец) или постоянен адрес (за физическо лице).

Подобни новини

Back to top button