БизнесВодещи новиниПроизводствоТехнологии

Министър Даниел Лорер ще представи лекция „Иновации и растеж” на бизнес форум в Плевен

Ще бъдат представени перспективите за създаване на икономическа зона и бизнес парк в Плевен и презентация на проекта за Северозападен междууниверситетски кампус

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер ще представи лекция „Иновации и растеж” на бизнес форум “Иновации и перспективи в Плевен”. Форумът ще се проведе на 14 май от 10.15 ч. в зала „Плевен” на Областната администрация. Събитието ще бъде открито от областния управител Иван Янчев и от кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Семинарът се организира от Ротари клуб Плевен Центрум, Браншова бизнес камара Плевен, Търговско-промишлена палата  – Плевен и Ротаракт Плевен Центрум.

По програма лекцията на министър Лорер ще започне в 10.40 ч. Предвидени са още четири лекции, свързани с възможностите за развитие пред бизнеса от региона. От Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и „Фонд на фондовете“ ще представят информация за бъдещи приоритети за региона и възможности за финансиране на бизнеса чрез държавни и европейски програми. В програмата са включени също лекция за перспективите за създаване на икономическа зона и бизнес парк в Плевен и презентация на проекта за Северозападен междууниверситетски кампус и Технологичен парк в града. Очаква се сериозен интерес и към панелната дискусия, в която участниците могат да задават въпросите си към всички лектори. Подробна информация за събитието можете да откриете на: https://plevenbusinessforum.com/

Бизнес семинарът “Иновации и перспективи в Плевен” е насочен към всички предприемачи и мениджъри от региона и ще продължи до 13.00 ч. Предварителна регистрация за участие не е необходима.

Подобни новини

Back to top button