Полиция

От бюлетина на МВР – Двама ранени след като Пежо се блъсна в дърво и се обърна, трима непълнолетни от Буковлък крадат дърва

На третокласен път между Подем и Комарево, около 22 часа на 14 януари 2023 година 20-годишен водач на „Пежо 307“ загубил контрол над управлението и колата се блъснала в крайпътно дърво. След удара лекият автомобил е преминал пътното платно и се е преобърнал в левия банкет на пътя. В следствие на настъпилото ПТП водачът е получил разкъсно-контузна рана на пръст на лявата ръка и повърхностни охлузни рани, а на 62-годишната пътничка е причинена средна телесна повреда – счупена дясна ключица. Двамата са транспортирани в ЦСМП – Плевен за оказване на медицинска помощ. По-късно са освободени за домашно лечение. Направеният тест за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Сезирана е РП – Плевен и е образувано досъдебно производство.

На 13 януари 2023 година в 16:30 часа в землището на Буковлък са установени в момент на транспортиране на незаконно придобита дървесина 17-годишна, 16-годишна и 14-годишен, и тримата от селото. Те се придвижвали с конска каруца, в която били натоварили 1,5 кубика дървесина от вида „акация“. Извършен е оглед на местопроизшествието. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен за извършено престъпление по чл.235, ал.1 от НК. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Подобни новини

Back to top button