Образование

100 събития за 100-годишния юбилей на СУ „Крум Попов“

На 19.01.2023г. в СУ „Крум Попов“ град Левски се проведе конкурс за юбилейно лого под надслов 100 години СУ „Крум Попов“ ПОМНИМ ЗНАЕМ ДЕРЗАЕМ. Участниците – ученици от 5. до 12. клас предложиха своите творчески проекти за юбилейно лого. Изисквания към проекта бяха: да е авторски, оригинален, да не копира съществуващо лого, да е разпознаваем за целта на инициативата – 100 години средно училище „Крум Попов“; да е съобразен с институцията, която представлява, да създава усещане и убеденост за общност; при разпечатване на предложенията в цветен и черно-бял вариант да се запази смисълът, вложен при създаването на логото; оригиналност на идеята, авторски и съвременен дизайн; подходяща цветова гама; разпознаваемост на логото; креативност; да съдържа юбилейния девиз „ПОМНИМ ЗНАЕМ ДЕРЗАЕМ“.

Участниците в конкурса бяха 23-ма ученици от прогимназиален и гимназиален етап на средно образование, информират от училището. Всички те бяха вдъхновени и мотивирани да вземат участие в инициативите „100 ГОДИНИ СУ„КРУМ ПОПОВ“ – 100 ЮБИЛЕЙНИ СЪБИТИЯ“ и получиха от директора на СУ „Крум Попов“ инж. Наталия Чингова и училищния екип сертификат за участие в конкурса.

Официалното награждаване на победителя и неговите подгласници ще се осъществи през месец септември – в седмицата, посветена на юбилея на училището.

Подобни новини

Back to top button