ОбразованиеСпорт

Благотворителни фитнес тренировки подкрепят достъпа до качествено образование на учениците в България

Спортът има силата да обединява хората и да насърчава стремежа към развитие. През следващите три месеца фитнес Атама и “Заедно в час” ще използват точно тези супер сили, за да обединят повече хора и компании да допринасят за успеха на българските ученици и подобряването на българското образование. 

“Спортувай с кауза в Атама” започна в началото на февруари и ще продължи до края на април. Кампанията предоставя разнообразни възможности за посетителите на фитнеса да спортуват и да подържат тялото си в добра форма, като в същото време подкрепят работата на “Заедно в час” за подобряване на българското образование. 

В кампанията са включени седмични благотворителни групови тренировки (по зумба, спининг и тае бо), специални дни всеки месец, в които всички занимания и тренировки са с кауза, възможности за персонализирани корпоративни тиймбилдинги с кауза, закупуване на спортна екипировка с кауза, дарения на място и други. Всички приходи на фитнеса от благотворителните тренировки и специалните дни ще бъдат дарени на фондация “Заедно в час”, а след това ще бъдат инвестирани в обучението и подкрепата на учители и директори от цялата страна.

“В Атама вярваме в потенциала на всяко дете и правото му на качествено образование. Избрахме да партнираме със “Заедно в час”, защото сме възхитени от тяхната работа и високите им постижения в България и бихме искали да ги подкрепим по най-добрия начин заедно с нашите клиенти!”, споделя за партньорството Мария Карабойкова от екипа на Атама.

“Заедно в час” е една от най-утвърдените образователни организации в България, която над 12 години успешно подкрепя учители, развива училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

“Благодарни сме на екипа на Атама, че с такъв плам и мотивация избраха да подкрепят мисията за равен достъп до качествено образование за всяко дете и предложиха толкова много възможности за подкрепа. Това партньорство е пример, че няма значение колко голям е един бизнес, за да има добавена стойност към обществото и да подкрепя каузите, които са важни за всички. Надяваме се тази кампания да стане традиция и да провокира повече хора да се грижат повече и за себе си и за обществото ни.”, коментира Петър Пройков, старши специалист “Развитие и фондонабиране” в “Заедно в час”.

Подобни новини

Back to top button