ОбществоПраво

Утре изслушват кандидатите за съдебни заседатели по втората процедура за Окръжен и Районен съд – Плевен

На основание Закона за съдебната власт, Временната комисия за избор на съдебни заседатели при Окръжен съд – Плевен и Районен съд – Плевен, ще проведе изслушване на кандидатите за съдебни заседатели тази седмица. Изслушването и по двете процедури е на 21 март /четвъртък/ в Заседателната зала на Община Плевен (пл. „Възраждане“ №2), етаж 3, от 13,00 часа.

На основание чл.68, ал.5 от Закона за съдебната власт списъците на допуснатите до участие кандидати, заедно с техните мотивационни писма и автобиографии, са публикувани на страницата на Общински съвет – Плевен https://obs.pleven.bg/bg/.

Допуснатите до изслушване кандидати за съдебни заседатели за Районен съд – Плевен, може да видите тук: https://obs.pleven.bg/bg/saobshteniya/udalzhavane-sroka-za-podbor-na-kandidati-za-sadebni-zasedateli-za-rayonen-sad-plevenbg-1. Списъкът включва:

1. Глория Рускова – Пенева

2. Грета Димова

3. Сашка Полякова

4. Поля Григорова

5. Здравка Фотева

6. Антоанета Цекова

7. Благослав Стоянов

 8. Димитринка Белчева  

 9. Елена Кинова

10. Юлия Тодорова

11. Венетка Тошкова

12. Емилия Божинова

13. Рени Маринова

14. Елена Тодорова

Допуснатите до изслушване кандидати за съдебни заседатели за Окръжен съд – Плевен, може да видите тук: https://obs.pleven.bg/bg/saobshteniya/spisak-na-dopusnatite-do-izslushvane-kandidati-za-sadebni-zasedateli-za-okrazhen-sad-plevenbg-1.  Списъкът включва:

1. Грета Димова

2. Сашка Полякова

3. Йоана Лазарова

4. Сезер Младенов

5. Бисер Велиев

6. Емилия Божинова

7. Даниела Георгиева

8. Румянка Кръстева

9. Начо Танев

10. Здравка Фотева

11. Поля Иванова 

Кандидати за съдебни заседатели, които не са в списъците поради липсата на изискан документ могат да се явят на изслушването при набавяне на същия.

Процедурите по изслушването ще бъдат проведени от избраната с решения на Общински съвет – Плевен, временна комисия в състав:

– Владислав Монов – Председател

– Петя Василева – Заместник – председател

– Людмил Софрониев – Секретар

Членове: Герасим Петков, Васил Петков, Борислав Щерев, Ивайло Петров.

Подобни новини

Back to top button